Organisatie

 

Hieronder worden de verschillende woonmogelijkheden weergegeven die Stichting ZON te bieden heeft.

 

Intramurale zorg voor bewoners met de leeftijd vanaf 50+.

achtervoort02a.jpg

Deze locatie is gevestigd in het Achtervoort in Enschede. Het gaat hierbij om een laagbouw seniorencomplex waar een appartement gehuurd kan worden door mensen van 50 jaar en ouder. Op deze locatie is 24 uur per dag begeleiding aanwezig om op iedere gewenste manier ondersteuning te bieden. Daarnaast is er een mooie algemene ruimte aanwezig waar gezellig koffie of thee kan worden gedronken. Het complex word gekenmerkt door een mooie, rustige en natuurlijke omgeving.

 

Extramurale zorg voor volwassen bewoners (boven de 18 jaar).

extramuraal01a.jpg

Indien er sprake is van een grote mate van zelfredzaamheid dan kan het ook zijn dat een begeleider op huisbezoek komt. Dit betekent dus dat er zelfstandig gehuurd wordt en de begeleider op bijvoorbeeld vaste momenten per week langs komt voor de nodige ondersteuning. Daarnaast is er 24 uur per dag mogelijkheid om indien gewenst in contact te komen met begeleiding.

 

Intramurale zorg voor volwassen bewoners (boven de 18 jaar).

franklin01b.jpg

Het gaat hier om een oude basisschool die volledig is gerenoveerd tot een mooie locatie met 12 luxe appartementen. De appartementen kunnen worden beschreven als woon/slaapkamers met douche & toilet. Ook is er een keukenblok aanwezig zodat er eventueel zelf gekookt kan worden. Daarnaast is er een gezamelijke ruimte waar indien gewenst kan worden meegegeten met de groep. Op deze locatie zal 24 uur per dag begeleiding aanwezig zijn om ondersteuning te bieden waar nodig. Tot slot is er ruimte voor dagbesteding en hierbij wordt rekening gehouden met wensen en mogelijkheden van de bewoners.